We leven in een cultuur waar nagenoeg alles wordt gedigitaliseerd. We zien de wereld steeds meer met onze computers en door onze mobieltjes zodat momenten verdwijnen in eindeloze reeksen van beelden. Mijn drijfveer is om een fragment te pakken en deze uit te vergroten op bijna levensgrote schilderdoeken. Ik gebruik het beeld ter inspiratie en maak er een nieuwe werkelijkheid van. Door deze beelden bescheiden te mythologiseren door kleurgebruik en compositie, wil ik mensen laten stoppen en echt naar het door mij gecreëerde beeld laten kijken.

Ik word geïnspireerd door een bepaalde houding of gezichtsuitdrukking, maar ook film en cinematografische frames. Schilderen is voor mij het verlangen naar het maken van iets moois. Ik maak vrije werken, maar maak ook schilderijen in opdracht.

PORTRET LATEN SCHILDEREN

Wil je een schilderij laten maken? Ik maak voornamelijk olieverf schilderijen op (groot) canvas, maar er is super veel mogelijk. Onderstaande betreft vrij werk en deze schilderijen zijn te koop, tenzij anders vermeld.

PRIJZEN EN LEVERTIJD

Omdat ik werk met olieverf, kan de levertijd door droogtijden 8 tot 14 weken bedragen. De prijs wordt bepaald door de grootte van het canvas, het kleurgebruik en de compositie. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie via bellen of whatsapp: 06-4799 4397, of mail naar info@wiebebrandsema.nl